Nov računalnišk program kot visoko tehnološka rešitev za naravno načrtovanje družine

Kot visoka tehnološka rešitev pa poenostavi zapisovanje znakov za pare, ki se pogosto prestrašijo standardnega zapisovanja na papirju, kakor ga poučujejo v večini tečajev za naravno načrtovanje družine.
»Ljudi lahko naučimo našo metodo dobesedno v 45 do 50 minutah,« je dejal Boh. Sestava programa na osnovi lastne izkušnje mu je prišla na misel ob tem, ko sta z ženo učila naravno načrtovanje družine.

»Posumil sem, da se naravno načrtovanje družine zdi večini parov preveč zapleteno,« je dejal Boh za The Denver Catholic Register leta 2008, ko je začel svoje podjetje. »Gnalo me je, da bi našel način, da bi tako poenostavil metodo, da bi bila dostopne čim več parom vsepovsod.«

Boh se je za vzpostavitev in trženje FertileViewa povezal s sožupljanom Tonyjem Janosom, ki razvija programsko opremo. Pravi, da ga je presenetil učinek programa na sodelovanje možev pri zapisovanju znakov.

»Zdaj odkrivamo, kako možje uživajo pri tem, da so udeleženi,« je dejal za CNA. »Možje v resnici uživajo pri zapisovanju cikla svojih žena. Večini moških je delovanje ženskega telesa uganka.«

Novuscor na svoji strani piše, da je prednost te metode, da nima neželenih stranskih učinkov, kakor kontracepcijska sredstva.

Študije slednje povezujejo s škodovanjem okolju, neplodnostjo in povečano tveganostjo za raka, srčno-žilne bolezni in smrtno nevarnimi strdki.
Podjetje se tudi pohvali z optimalnostjo stroškov za svoj program kot enkratnim zneskom, ter pripominja, da pari, ki uporabljajo hormonska protispočetna sredstva, porabijo za to letno okrog 840 ameriških dolarjev na leto.

Vir: LifeSiteNews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *