KO SE ISTOSPOLNI “POROČIJO”: 8 LETNEMU SINU JE POTREBNO SPREMENITI SPOL!?

11 letni sin se "zdravi" že tri leta

Lezbična starša danes 11 letnega dečka že tri leta izvajata t.i. "zdravljenje" otroka in ga s pomočjo hormonov spreminjata v deklico. Razlog je njun "občutek", da si želi spremeniti spol. Thomas Lobel, ki sta ga lezbijki preimenovali v Tammy, je pred tremi leti odšel na zdravljenje na kontroverzno zdravljenje v Berkeley v Kaliforniji, kjer so zdravniki ustavili hormonske spremembe, ki so značilne za odraščajoče fante.

Lezbijke težko vzpostavijo odnos z moškimi

Znano je, da imajo lahko lezbični pari, ki posvojijo fantke, velike težave pri njihovi vzgoji. Življenje odraščajočega fanta lahko za lezbično skupnost predstavlja veliko preizkušnjo. Zato ni nenavadno, da lezbijke običajno posvojijo deklice in ne fantov, ker jih zaradi svojega življenjskega stila težje spremljajo. Lezbijke ne bi bile zaradi različnih razlogov sposobne vzpostavljati celovitih odnosov z odraslimi moškimi. Podobno naj bi veljalo tudi za odraščajoče fante, ki v takšnih skupnostih pogrešajo moški lik, ki ga lezbijke nikakor ne morejo dati.

V Sloveniji nas čakajo posvojitve otrok v lezbične skupnosti

V Sloveniji bomo v primeru sprejema kontraverznega družinskega zakonika vzpostavili razmere, ko bodo geji in lezbijke posvojili otroke. S tem pa bomo na zakonodajnem področju odprli vrata novim socialnim eksperimentom, v katerih bodo največje žrtve predvsem otroci, ki bodo s sodnimi odločbami "obsojeni" na življenje brez očeta oz. matere.

Vir: 24KUL.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *